There was an error in this gadget

Sunday, 1 July 2012

~♥ TachaBerry ♥~

Starting from internet...
kalau bukan kerana internet maka tak jatuh kasih sayng saya pada si Dia , my bestie ! walaupn x prnh brjmpe tetapi kami diibaratkan seperti isi dan kuku ^^ . i call her TachaBerry <3 . i love her like my bestie then this is the first name in my blog yg muchuk ni i tulis about my bestie :') . OMG ! aku rasa nak nangis sgt sgt . Terima kasih internet yg mmberi aku sahabat baik sepeti Tacha . Tacha , dia sgt chomel, funny, caring then sweet . 

starting wht apps dgn dia , Ya Allah , sbenarnya dh lama aku kehilangan bestie, sejak sekolah lagi . gara gar perbutan bestie yg dulu . i hope she be my bestie owez and forever , Tacha . post nie khas untuk Tacha . sebab itew tak tahu nk post apa lagi sebab kepala dah macam ada itik sedang berpusing diatas kepala * itu tndanya apa ?? hehe . acik Tacha , I love u 



TachaBerry 
ibarat selipa jepun yg terputus tali nya , sekiranya persahabatan ini terputus :)

♥  ika harap our relay as bestie bertahan samapai awak kahwin dulu ! hehe   ~

No comments: